AUSTRALIEN SOCIAL FORANDRING

I 2015 var Pølle i Australien for at støtte The Alannah and Madeline Foundation, der arbejder for at beskytte børn mod vold. Det gør de dels ved at hjælpe børn, der har oplevet vold og dels gennem programmer, som arbejder med at forebygge vold mod børn – herunder også mobning online.

Foran operahuset i Sydney var Pølle på sin første date nogensinde, og det var på selveste Valentines Day. Den mandlige del af daten tilhørte den danske Generalkonsul, Michael T. Hansen, og allerede fra start stod de tæt.

Den berømte australske kok, Jared Ingersol, var med til at dele gratis hotdogs ud, som en del af Pølseteamet, og vi samlede ind til og skabte opmærksomhed omkring The Alannah and Madeline Foundation.

Sammen med repræsentanter for The Alannah and Madeline Foundation besøgte vi to skoler samt et lokalcenter for Aboriginals. Alle steder lavede vi workshops for børn og unge med fokus på mobning online samt drømme og mål for en bedre fremtid. Det fik dem til at sætte ord på, hvordan de i deres hverdag selv kan gøre en forskel og dermed bidrage til at skabe positiv social forandring.

SOCIAL VÆRDI: THE ALANNAH AND MADELINE FOUNDATION

  • Forøget opmærksomhed til fonden og dens formål.
  • Større fokus på et svært og ofte skjult emne.
  • Der blev indsamlet penge til fondens formål og arbejde.

SOCIAL VÆRDI: SYDNEY WORKSHOPS

  • Inspiration til at gøre en indsats for at skabe en bedre fremtid og til at gøre noget godt for andre.
  • Bevidsthed om at positiv social forandring i samfundet kan starte med én selv.
  • Drømme og mål for fremtiden italesat og delt i lokalsamfundet.
  • Styrket fællesskab.

Fanny rapporterer fra Australien til Radio go!FM 

På turen til Australien var Fanny igennem til Radio go!FM. Her fortalte hun om Verdens mest berejste Pølsevogn, Pølle, og hendes australske date.

Hør indslaget nedenfor.