FANNY POSSELT - PØLSEWOMAN

Som afsluttende eksamensprojekt hos Kaospiloterne* fik Fanny Posselt den idé at tage Pølsevognen på en velfortjent ferie i Europa for at støtte oversete børneafdelinger på Skejby sygehus. Projektet var en stor succes og det fik Fanny til at investere i en klassisk dansk pølsevogn, der siden 2003 har rejst rundt i verden for at inspirere og skabe positiv social forandring for udsatte børn og deres familier.

Siden 2003 har Fanny været selvstændig erhvervsdrivende med Verdens mest berejste Pølsevogn som omdrejningspunkt og tilbyder foredrag, undervisning, proces- og projektledelse. Derudover er Fanny ved at skrive bog nummer to og er ved at udvikle et online spil samt et interaktivt læringsværktøj til folkeskolerne. Den første bog, som Fanny skrev om Verdens mest berejste Pølsevogn kan du læse om via det aktive link.

Kernekompetencerne er projekt-, proces- og businessdesign.*Kaospiloterne har uddannet entreprenører, forandringsagenter og ledere med en kreativ kant og globalt mindset i mere end 20 år.

Fanny Posselt blev med Verdens mest berejste pølsevogn social entreprenør