Verdens mest berejste pølsevogn

Verdens mest berejste pølsevogn, Pølle, som vi kalder hende, er symbolet og referencepunktet på de sociale forandringer, vi prøver at inspirere og udleve for udsatte børn og deres familier verden over.

Omkring 100.000 mennesker fra hele verden er siden 2003, hvor Pølle tog sine første spæde skridt ud i verden, blevet inspireret og har med-investeret i den sociale forandring. Med et stort engagement, en masse hjælp og tid fra frivillige er der indtil nu, primo 2020, indsamlet omkring 200.000 kr. fra diverse indsamlinger og private fonde. Ligeledes er der indsamlet omkring 5.500.000 kr. fra vores grønttænkende CSR-partnere, som er gået til at gøre en forskel på Pølles rejser samt til andre indsamlingsaktiviteter såsom auktioner og et Gokart Team med kendisser og talenter.

Foruden den økonomiske støtte har vi også iværksat og arbejdet med den sociale forandring gennem alverdens workshops. Igennem disse har vi opnået en stor mængde eksponering til de udsatte grupper af børn, foreninger og NGO’er, som vi har haft til formål at hjælpe.

Klik nedenfor og læs mere om vores sociale indsats.

Luk menu