HotDog Dreamers

Tilknyttet Verdens mest berejste Pølsevogn er der en håndfuld mennesker med varme hjerter og geniale hjerne. De kaldes for Hotdog Dreamers (rådgivere), og dem kan du læse mere om nedenfor.

Mr. 
Hiremath

Indien

Utrolig driftig social entreprenør og ejer af Flexitron, der udvikler og producerer bæredygtige produkter også målrettet de fattigste. Rådgiver desuden den indiske regering. Sammen har vi flere CSR-projekter kørende.

Laura Lykkegaard

Sydafrika

Copenhagen Goodwill Ambassador, Business Development Executive hos Hästens Senge, og har virkelig fingeren på den Sydafrikanske puls foruden et særligt forhold til folket i Kalahari-ørkenen.

Andy Stefanovich

USA

Chefkurator og provokatør hos Prophet, har ry for at være en af de mest forstyrrende og effektive virksomhedsrådgivere indenfor kreativitet og branding. Kom ombord allerede fra starten i 2003.

Anders 
Drejer

Danmark

Desværre nu afdøde professor ved Institut for økonomi og ledelse ved Aalborg Universitet og forfatter af flere bøger både på dansk og engelsk.

Blev som 34-årig en af de yngste professorer i Danmark nogensinde og hans vise ord giver stadig genklang. 

Niels 
Møller

Danmark

Ejer af Psykoterapeutisk Institut Aarhus samt et par andre virksomheder.

Bosat i Aarhus og altid klar på en hurtig og yderst værdifuld sparring i hverdagen. Jeg vil kalde ham nærmest uundværlig. 

Karin Barreth

Danmark

Tidligere chefsekretær hos Kaospiloterne gennem 20 år og et livsstykke uden lige.

I februar 2018 gik hun desværre bort, men hendes livsmod lever videre som en kæmpe inspiration.

Fra min første færd med Verdens mest berejste Pølsevogn som eksamensprojekt hos Kaospiloterne hujede hun og bakkede 110% op.

ALTID!!